Villkor & info

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Wego4it AB
Loggstigen 11
439 33 Onsala

Organisationsnummer: 559403-6765
E-postadress: info@wego4it.se

 

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • Shop pay
  • Apple pay
  • Google pay
  • Klarna betala senare
  • Klarna betala nu
  • paypal express

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser, returer och reklamation

Leverans

Leverans inom Sverige sker med PostNord och Bring.
Fraktkostnad inom Sverige 49-69 kr.
Fri frakt gäller vid beställningar över 999 kr.
För tillfället sker endast leverans inom Sverige.

Ordrar packas och skickas normalt samma dag.
Leveranstiden är normalt 1-3 dagar. Vi erbjuder ingen ersättning för försenade leveranser.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar. Wego4it AB ansvarar ej för skador eller förlust av gods orsakat av speditör. I händelse av skada skall mottagaren göra en reklamation med begäran om ersättning hos speditören. 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska vara oanvända, okastade, hela och rena och i oskadad originalförpackning om sådan finns. Returer godkännas bara mot uppvisande av kvitto.

Reklamation 

Kontakta oss så fort du upptäckt felet. För att reklamera en artikel krävs först och främst att den är oanvänd. För discar innebär det tex att de inte har provkastats. Vi kan inte godkänna reklamationer baserat på flygenskaper tex att man anser att stabiliteten inte överrenstämmer med disctillverkarnas siffror eller vad man förväntat sig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong (om sådan finns).

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Wego4it AB
Loggstigen 11
439 33 Onsala

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi använder även samlad data & cookies för att skapa annonser på tredjepartsplattformar med relevant innehåll. Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.